Service

Wij staan altijd voor u klaar!

De service van Zeeland Bedrijfswagens

Top service zorgt voor tevreden klanten; en dat is elke dag ons doel. U als klant blij maken. Op het gebied van service, advies, onderhoud en nazorg.

BETROUWBARE & JONG GEBRUIKTE BEDRIJFSWAGENS

Onze focus ligt op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare jong gebruikte bedrijfswagens.

Elk voertuig in ons aanbod wordt zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd om de kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.

PROFESSIONEEL ADVIES & FLEXIBELE FINANCIERINGS-MOGELIJKHEDEN

Onze ervaren adviseurs bieden professioneel advies en begeleiding voor de keuze van uw bedrijfswagen, inclusief flexibele financierings- en leaseopties om aan uw behoeften en budget te voldoen.

WAAROM KIEZEN VOOR ZEELAND BEDRIJFSWAGENS?

We willen meer zijn dan uw leverancier van bedrijfswagens; we streven ernaar een betrouwbare partner te zijn die oplossingen biedt aangepast aan uw behoeften.

topmonteurs zorgen voor uw bedrijfsauto

Voor onderhoud werken samen met onze buurman Vakgarage Van Hoek. Zij bieden alles onder één dak met specialistische service en verkoop, ondersteund door BOVAG-lidmaatschap, RDW-erkenning, en een eigen, strenger kwaliteitsplan.

Het team van goed opgeleide, regelmatig bijgeschoolde monteurs zorgt voor deskundig onderhoud en controle van alle auto's.

ONDERHOUD, APK & REPARATIES

Wij bieden verkoop en inkoop van bedrijfswagens, plus onderhoud, APK keuringen en reparaties.

De gekwalificeerde monteurs van onze partner en buurman Vakgarage Van Hoek zetten de nieuwste technologieën en apparatuur in voor optimale voertuigconditie.

Eerlijke, transparante en scherpe tarieven

Bij Vakgarage betaalt u een eerlijke en vaak scherpe prijs. Dankzij gezamenlijke inkoop van originele en A-merk onderdelen door 280+ locaties in Nederland, geniet u van lagere kosten.

Met een uurtarief zo'n 20% lager dan bij merkdealers, zijn dat transparante prijzen.

Prijzen voor onderhoud en reparaties zijn eenvoudig te vinden op de site van Vakgarage Van Hoek.

Voor eventuele reparaties tijdens keuringen of onderhoud ontvangt u altijd een voorafgaande prijsopgave, waardoor onverwachte kosten worden voorkomen.

INBOUW VAN KASTSYSTEMEN

Wij bieden maatwerk voor bestelwagen-kastsystemen voor efficiënte inrichting en veilige, georganiseerde opslag van gereedschap en materialen.

Bel ons voor vragen of advies.

0113 40 56 10

auto's op voorraad

50+

verkocht

2000+

klanten

1700+

onderhoudsbeurten

2500+

Wij leveren auto's die weten wat werken is.

Over Zeeland Bedrijfswagens

10

Bij Zeeland Bedrijfswagens zijn we gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van jong gebruikte bedrijfswagens. Als expert in de branche, bieden we een breed assortiment aan betrouwbare voertuigen zoals bestelauto’s, bestelbussen, koel/vries combinaties, laadbakken, bakwagens, dubbele cabines en andere speciale voertuigen.

Wij zijn gevestigd aan de A58 richting Bergen op Zoom. Ons adres is Poort 22, 4411 PA in Rilland. Onze partner voor onderhoud Vakgarage Van Hoek zit op hetzelfde adres.

bus

Topmerken

Mercedes. Volkswagen, Renault, Ford, Opel, Fiat ...

aantrekkelijke lease

Naast direct koop ook leasen

Topservice

Klanttevredenheid is #1

Inbouw kasten

Effectief inrichten van uw bestelwagen

Professioneel onderhoud

Plan een onderhoudsbeurt in

Contactformulier

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag 8:30 - 12:30
Zondag Gesloten
ZBW Header (2)

Dit zeggen onze klanten

Hieronder een aantal reviews van klanten van Zeeland Bedrijfswagens. Klantbeoordelingen vinden wij zeer belangrijk. Zo kunnen we continue werken aan het nog beter maken van onze geleverde kwaliteit en de service die wij verlenen. Daarom laten wij graag onze klanten vertellen wat zij van ons vinden.