Pimp my Van

Maak uw bedrijfswagen sportiever/exclusiever

Zeeland Bedrijfswagens – Uw partner in bedrijfsauto’s en maatwerkoplossingen

Bij Zeeland Bedrijfswagens combineren we functionaliteit met stijl om uw bedrijfswagen niet alleen praktischer te maken, maar ook een visuele representatie van uw merk. Wij zijn dé specialist in het aanpassen en pimpen van bedrijfswagens. Ontdek hoe wij uw voertuig kunnen transformeren om perfect aan te sluiten bij uw zakelijke behoeften en uitstraling.

IMG_7297-scaled

Onze Diensten

Custom Interieur- en Exterieurontwerp

Op Maat Gemaakte Inrichtingen: Op maat gemaakte lederen bekleding biedt een exclusievere uitstraling met diverse patronen en kleuren stiksels, is makkelijker schoon te houden dan stof en laat geen vlekken achter.

Exterieur Aanpassingen: Verfraai uw bedrijfswagen met custom sidebars, stijlvolle treeplanken, op maat gemaakte velgen, aerodynamische spoilers, en een opvallende grill. Deze aanpassingen verhogen niet alleen de esthetiek, maar verbeteren ook de functionaliteit van uw voertuig

Prestatieverbeteringen

Verlagen en Performance Tuning: Optimaliseer de rijprestaties en het uiterlijk van uw wagen met professioneel verlagen voor een soepeler rijgedrag en een sportievere uitstraling.

– Veiligheid en Technologie: Installeer de nieuwste navigatie- en communicatiesystemen en zorg voor veiligheid met geavanceerde alarmsystemen en achteruitrijcamera’s.

Waarom Kiezen Voor Zeeland Bedrijfswagens?

– Expertise en Ervaring: Onze jarenlange ervaring in de automotive sector stelt ons in staat om een breed scala aan aanpassingen vakkundig toe te passen.

 

– Persoonlijke Service: We werken nauw samen met u samen om ervoor te zorgen dat elke aanpassing nauwkeurig aan uw behoeften en wensen voldoet.

 

– Kwaliteit en Garantie: Geniet van de gemoedsrust die komt met hoogwaardige materialen en vakmanschap, ondersteund door volledige garantie op alle installaties en onderdelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Zeeland Bedrijfswagens – Waar uw bedrijfswagen zowel functioneel als indrukwekkend is.

Interesse in het 'pimpen' van uw bestelwagen?

Vul het contactformulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op. 

Contactformulier