Inbouwkasten

Professionele Inbouwkastsystemen voor uw Bedrijfswagen

vanteq-bestelauto-vrijstaand

Transformeer uw bedrijfswagen in een mobiel werkstation met Zeeland Bedrijfswagens

Bij Zeeland Bedrijfswagens begrijpen we dat elke seconde telt wanneer u onderweg bent. Daarom bieden wij topkwaliteit inbouwkastsystemen aan, ontworpen om uw gereedschappen en materialen georganiseerd en direct toegankelijk te houden. In samenwerking met onze partner, Vanteq Gema, een leider in bedrijfswageninrichting, garanderen we kastsystemen die niet alleen ruimte-efficiënt zijn maar ook de duurzaamheid bieden die u nodig heeft.

inrichting-foto-5-dubbelbodem-met-kast-e1622033052320-1024x841

Ons Aanbod

Vaste inbouwkastsystemen: Professioneel geïnstalleerd door onze experts, perfect voor wie een naadloze en permanente oplossing zoekt.
Losse kastjes: Ideaal voor doe-het-zelvers die flexibiliteit wensen. Eenvoudig te installeren en aangepast aan uw behoeften.

Kenmerken

Kwaliteit en duurzaamheid: Gemaakt van lichtgewicht, maar oersterk aluminium. Gecertificeerd door de TÜV en grote autofabrikanten.
Doordachte ontwerpen: Van slimme opbergoplossingen tot fluisterstille lades, onze kasten zijn ontworpen om uw werk gemakkelijker te maken.
Maatwerk: Passend voor alle gangbare bedrijfswagens. Opties voor elk merk en model.

Inbouw-Zeeland_Bedrijfswagens_inrichting-foto

Over Vanteq Gema

Onze partner, Vanteq Gema, staat bekend om hun innovatieve, kwalitatief hoogwaardige inbouwsystemen voor bedrijfswagens. Samen brengen we Italiaanse vakmanschap direct naar uw bedrijfswagen.

Interesse?

Ontdek hoe u uw bedrijfswagen kunt transformeren met Zeeland Bedrijfswagens en Vanteq Gema. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Interesse in inbouwkasten voor uw bestelwagen?

Vul het contactformulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op. 

Contactformulier